Трећа туристичка конференција на Златару

glaszapadnesrbije.rs 29. новембар 2019. године Туризам Коментари

Hotel Panorama

Туристичка организација регије Западна Србија уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомумикација организује трећу Туристичку конференцију Западна Србија, која ће се одржати 3. и 4. децембра 2019. године у хотелу Панорама на Златару.

Након успешно организоване две конференције на Златибору и Тари, намера је да се окупи туристичка струка како би се сумирали годишњи резултати, као и да се представе даљи планови за развој туризма, не само регије Западнa Србијa као једне од најпросперитетнијих туристичких регија, већ и целе Србије.

Ове године фокус конференције је на управљању туристичком дестинацијом и развоју туристичких производа, а новина је да ће бити предочени и примери добре праксе и из иностранства.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.