Златар домаћин међународног научног скупа

ppmedia.rs 26. септембар 2019. године Туризам Коментари

Насловна Златар 2019

Центар за стратешка истраживања националне безбедности ЦЕСНА Б из Београда у сарадњи са Интернационалним Универзитетом Травник, општином Нова Варош и компанијом “Сложна браћа Зоран и Неле” из Нове Вароши, организује Међународну конференцију на тему: „Трансгранична сарадња, предузетништво и безбедност са освртом на Златар и Нову Варош” која ће се одржати 27 – 29. септембра на Златару у хотелу Златарски бисери.

Kонференција има за циљ сагледавање есенцијалних постулата развоја туризма и прекограничне сарадње са акцентом на међународни и друштвено економски значај. Актуелна тематика разматраће се са друштвеног, економског, правног, туризмолошког, саобраћајног, политиколошког, безбедносног, просторног, организационог, техничког, технолошког, религијског, демографског, културолошког, етичког, спортског, медијског и других аспеката. Kонференција ће окупити представнике академске заједнице, државних институција и привредних субјеката. Учешће ће узети еминентни стручњаци из земље и иностранства.

ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.