Veče sa Ivanom Milinkovićen” od septembra i u našem gradu

30. јул 2019. године Култура Коментари

Ivan Milinković Ivan Milinković (foto: Ivan Radosavljevic Shume)

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Video sam da Vaš portal ima geografsku pokrivenost u velikom broju mesta odakle mi se javljaju dragi fanovi i pružaju podršku na početku solo karijere. Radujem se da u narednom periodu obiđem Novu Varoš, Zlatar, Zapadnu Srbiju i sva ona mesta iz Vašeg okruženja u kojima nisam pevao. Nosim neku novu energiju, želim da kroz pesmu podelim ljubav sa svim dragim ljudima iz pomenutih mesta , dodao je Milinković za portal zlatarinfo.rs.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na zvaničnoj stranici Ivana Milinkovića na društvenoj mreži Fejsbuk: Ivan Milinkovic official.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.