Одборници у Новој Вароши о првом ребалансу буџета

glaszapadnesrbije.rs 30. мај 2019. године Политика Коментари

Одборници (foto: glaszapadnesrbije.rs)

Председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић сазвао је за петак 31. мај, 22. седницу Скупштине која ће на дневном реду имати 21 тачку.

Одборници ће разматрати и усвајати нацрте Пословника о раду Скупштине и Одлуке о месним заједницама на територији општине Нова Варош.

Разматраће и усвајати предлог Одлуке о I ребалансу буџета општине за 2019. и Одлуку о завршном рачуну буџета општине за 2018. годину. Пета тачка везана је за усвајање предлога Одлуке о допуни Одлуке о постављању монтажних објеката на јавним површинама на подручју насељеног места Нова Варош и туристичке зоне Златара. Пред одборницима ће се наћи усвајање одлуке којомсе предлаже Влади РС да пренесе право својине КО Брдо у јавну својину општине Нова Варош.

Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања „Енергија Златар“ д.о.о. Нова Варош за прва три месеца ове године биће наредна тачка на двевном реду.

Разматраће Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања ЈП „3.Септембар“ Нова Варош за прва три месеца 2019. године, Извештај о раду Туристичке организације регије западна Србија за предходну годину, Извештај о раду Регионалне санитарне депоније „Бањица“ Нова Варош за предходну годину и усвајати Извештај о раду Општинског већа за период од 1. јануара до 31. марта ове године.

Пред оброрницима ће се наћи усвајање предлога решења о именовању члана Школског одбора ОШ „Добрисав Добица“ Рајић из реда локалне самоуправе, чланова Школског одбора ОШ „Вук Стефановић Караџић“ Јасеново из реда запослених и из реда савета родитеља, члана Управног одбора Предшколске установе „Паша и Наташа“ из реда локалне самоуправе и члана Савета за здравље општине Нова Варош, представника локалне самоуправе.

Одборници ће разматрати и усвојити предлог решења о разрешењу чланова Школског одбора ОШ „Вук Стефановић Караџић“ Јасеново из реда запослених и из реда савета родитеља и разматрати оставке Бранке Чоланић, члана Управног одбора Предшколске установе „Паша и Наташа“ из реда локалне самоуправе и Александре Кнежевић члана Савета за здравље општине Нова Варош, као представника локалне самоуправе.

Седница ће се одржати у великој сали Скупштине општине Нова Варош, на V спрату са почетком у 10 часова.

Глас западне Србије

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.