Никола Јелић: Доста је свађа и подела, Прибој репер за све локалне средине

ppmedia.rs 14. март 2019. године Политика Коментари

Одборници СО Нова Варош, фото: www.ппмедиа.рс Илустрација (foto: ppmedia.rs)

Председник Скупштине општине Нова Варош, Никола Јелић, реагујући на напуштање скупштине од стране опозиције, каже да је очекивао овакав потез, да је реч о јединственом ставу Демократске странке који су подржали протест “Један од пет милиона” и одлучили да више не учествују у раду како у републичком парламенту тако и на локалним нивоима у Србији.

– Kао председник парламента никада нисам желео да унизим рад ове институције. Увек сам на консултације позивао све шефове одборничких група без обзира да ли су власт или опозиција. На последња два састанка није присуствовао нико од опозиционих лидера, када смо договарали које тачке да уврстимо у дневни ред. Прихватали смо током ранијих заседања све конструктивне предлоге опозиције, те тачке су се увек налазиле на дневно реду чим би материјал био припремљен. Ово је мали град и сви сложно треба да живимо. Ја увек као репер и позитиван пример оног што се догађа наводим Прибој и то треба свима нама да буде домаћи задатак, да сви заједнички сложно делујемо и да водимо град у просперитет и развој, а не да се међусобно свађамо и делимо. Доста је свађа, биће избора па боже мој, када се карте поново поделе видећемо шта ће бити – истакао је Јелић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.