Двери: Пуна сала најбољи показатељ успеха скупа СЗС

ppmedia.rs 19. октобар 2018. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Трибина Савеза са Србију у Новој Вароши

Након саопштења за јавност нововарошких напредњака у којем се се наводи да је Савез за Србију доживео фијаско на промоцији у граду на падинама Златара, огласили су се и из Двери у којем између осталог кажу да је пуна сала најбољи показатељ о каквом се скупу радило.

– На поменутој трибини, која је одржана у Дому културе у Новој Вароши била је попуњена цела сала, не само седећа места, већ и дубке стајаћа места, дакле око 300 наших суграђана је било, а као доказ прилажемо и фотографије. Чуди нас да СНС излази у јавност са информацијама о фијаску, када су њихови сендвичари, полтрони, слуге испред Дома културе уредно сликали и евидентирали грађане који су долазили. Постављамо питање како се зове та организација која таргетира мирно, слободно демократско окупљање грађана? У народу је то познато као систем диктатуре, фашизма, аутократије. Крајње је лицемерно да СНС Нова Варош некоме држи придику и осуђује опозицију, када грађани Нове Вароши одлично знају колико је тај исти СНС упропастио Нову Варош за време своје владавине, као и да су кажњени од народа губитком власти – кажу из Српског покрета Двери.

– Са друге стране, грађани који су били на трибини, њихови рођаци, пријатељи, кумови сада могу да пресуде ко лаже и ко прича у њиховом интересу, јер Новом Вароши већ увелико кружи прича како је формиран опозициони Савез за Србију! А господи из власти која је скупљена са колца и конопца поручујемо да немају чему да се надају, сачекаћемо следеће изборе, где сваки честити, слободномислећи грађанин Нове Вароши неће помислити да укаже поверење скупини без школе, образовања, части, поштења. Што се тиче оптужби, господо из СНС-а нема вам равних по том питању, познати сте по батинашима, по претњама, тако да би било бесмислено одговарати на ваше оптужбе – закључује се између осталог у саопштењу Двери.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.