У Новој Вароши у четвртак почиње „Златарфест“

ppmedia.rs 25. јул 2018. године Туризам Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo Detalj sa proslogodisnjeg Zlatarfesta foto: www.ppmedia.rs

У Новој Вароши све је спремно за „Златарфест“, туристчку манифестацију установљену пре шест година са циљем да промовише потенцијале целог златарског краја. Фестивал који почиње у четвртак 26. јула и траје све до недеље 29. јула, обележиће богат музичко забавни програм уз учешће познатих естрадних личности.

Прве вечери на градском Тргу концерт ће одржати фолк певачица Дара Бубамара, наредно вече на истом месту наступиће Тропико бенд, док ће у суботу на бину изаћи Трибуте Бијело Дугме. Посетиоци ће имати прилику и да уживају у разноврсним културним и спортским садржајима.

У Туристичкој организацији “ Златар” и Општинској управи очекују да ће предстојећи дани забаве и дружења привући велики број гостију из целог региона те да ће анимирати и локално становништво.

Program za Zlatarfest

–Са прилично скромни буџетом од око 3,5 милиона динара, али ништа мање разноврсним и квалитетним садржајима, покушаћемо да надмашимо ниво прошлогодишњег односно свих претходних фестивала – каже испред Организационог одбора Бранко Пуцаревић, директор ТО Златар.

Фестивалски дани ће, иначе, званично бити отворени у четвртак 26. јула око 21 час на централном платоу Трга и то обраћањем председника општине Радосава Васиљевића, након чега следи концерт фолк певачице Даре Бубамаре.

Туристичка манифестација „Златарфест“ и ове године има своју увертиру у виду предфеста “Летње загревање”, током којег се оџавају три концерта у вечерњим часовима. Због лоших временских услова група “Ођила” наступила је уместо на отвореној сцени на платоу испред Дома културе” Јован Томић” у домовој великој сали, док је концерт ди-џеј дуета “Зап ме стробе” у саставу Ивана Александровић и Дамјан Елтецх отказан, у среду вече је у плану наступт етно певачице Данице Крстић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.