Моззарт Новој Вароши поклонио кошаркашко игралиште

ppmedia.rs 08. јун 2018. године Спорт Коментари

Јуниори КК Златар Нова Варош у друштву Немање Недовића Јуниори КК Златар Нова Варош у друштву Немање Недовића (foto: ppmedia.rs)

У оквиру акције компаније Моззарт “Сто терена за једну игру” кошаркашко игралиште уређено по свим стандардима добили су житељи Нове Вароши, које је свечано отворио репрезентативац Немања Недовић.

Потпуно реновирани терен, смештен у Насељу, понеће име једног од прослављених европских и српских бекова Немање Недовића, који је прве кошаркашке кораке начинио управо на овом терену. Урађена је специјална подлога, на којој су постављени кошеви са професиналним конструкцијама, зглобним обручима и клиритним таблама.

Пресецању врпце и отварању новог полигона за стасавање будућих генерација професионалних кошаркаша, претходила је ревијална утакмица јунира КК Златар, за које је Немања и сам две године играо.

Јуниори КК Златар Нова Варош у друштву Немање Недовића Јуниори КК Златар Нова Варош у друштву Немање Недовића (foto: ppmedia.rs)

– Почаствован сам што ће терен на ком сам почео да тренирам кошарку и провео већи део свог детињства носити баш моје име, поручујем младима који данас овде играју баскет да треба да буду упорни и верују у себе, јер се снови остварују трудом и радом – казао је између осталог Немања Недовић након пресецања врпце.

Све присутне, а посебно најмлађе међу њима, који ће можда једног дана такође представљати наши земљу на светским такмичењима поздравио је председник општине Радосав Васиљевић.

Председник општине Радосав Васиљевић, кошаркашки репезентативац Немања Недовић и председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивооје Вранић Председник општине Радосав Васиљевић, кошаркашки репезентативац Немања Недовић и председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивооје Вранић (foto: ppmedia.rs)

– Поносни смо на нашег прослављеног спортисту Немању Недовића, захваљујући ком смо добили нови кошаркашки терен. Ово је велики дан за нас и нашу општину којој је компанија Моззарт обезбедила професионално спортско игралиште – истакао је Васиљевић.

Трен у Новој Вароши је 59. обновљено спортско игралиште које је ова друштвено одговорна компанија реконструисала у оквиру своје акције “Сто терена за једну игру”.

– Били бисмо пресрећни када би нам једног дана са балкона београдске градске Скупштине махао неки од ових клинаца који ће играти кошарку на овом терену . поручио је испред компаније Моззарт директор сектора за комуникације Борјан Поповић.

Моззартов корпоративни карав наставља даље своју мисију, следи обнова терена у Прибоју, Лозници, Крагујевцу, Крушевцу и Нишу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.