ТО Златар: Новим садржајима маме туристе

ppmedia.rs 01. јун 2018. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Туристичка понуда Златара биће богатија за два нова садржаја

Туристичка понуда Златара од овог лета биће богатија за два нова садржаја, модеран Аква парк градиће се на обали Златарског језера у Кокином Броду док ће Зип лајн нићи на Златару.

Почетна станица биће видиковац и ићи ће поред Златарског Златника ка засеоку Смиљанићи. Директор ТО Златар Бранко Пуцаревић, каже да су у току интензивне припреме за предстојећи Златарфест, који се по традицији одржава крајем јула, затим и за друге манифестације, али и да се ради на бројним пројектима како би гостима обезбедили што разноврсније садржаје. Смештајни капацитети су тренутно у доброј мери пуни а интересовање туриста влада и за наступајућу летњу сезону.

– И ако до почетка летњих манифестација Златарфеста, Сиријаде, Сеоског вишебоја и других има још доста времена ништа се не препушта случају како би све протекло у набољем реду. У сарадњи са локалном самоуправом формиране су бројне комисије које треба да осмисле и организује те манифестације. У току су припреме и за реализацију пројекта Аква парка, Зип лаина, Златарења и Златовaња – каже Пуцаревић.

Директор ТО Златар Бранко Пуцаревић Директор ТО Златар Бранко Пуцаревић

Он се захвалио и одборницима локалног парламента, који су му указали поверење и изабрали га за вд директора ТО Златар.

– Пред нама је летња туристичка сезона и организација неколико великих манифестација, тако да ће сви грађани врло брзо знати да ли је одлука одборника да ме именују за вд директора било исправно решење. Трудићу се да се заврше сви започети пројекти како би туристи могли да уживају на што више локалитета и у што више атракција, јер Златар дефинитивно има шта да понуди и то интензивно доказује последњих 5 година. Тачно је да је био заборављен, али великим трудом се враћа на туристичку мапу поново – додаје Бранко.

Tоком наредних дана на Златар стижу бројне спортске екипе које ће своје припреме за претстојећу сезону обавити управо на овој планини.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.