Нова Варош најавила кандидатуру за домаћинство 57. МОСИ 2020. године

ppmedia.rs Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

На последњој Скупштини МОСИ поред одређивања термина оџавања овогодишњих игара, утврђивања цена услуга смештаја, исхране и износа котизације за учешће спортиста на играма у Прибоју, донета је и одлука о расписивању конкурса за доделу организације 57. МОСИ 2020. године.

 Одмах по завршетку седнице у изјави за ПП Медиу председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић најавио је кандидатуру града подно Златара за добијање домаћинства.

– Нова Варош је један од три оснивача игара. Ове године у Прибоју, наши спортисти наступиће у свим спортовима који су најављени. Током скупштине, ја сам истакао кандидатуру Нове Вароши за добијање домаћинства 57. МОСИ. То сам учинио уз дозволу општинских органа – казао је Вранић.

Председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић, Председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић, (foto: ppmedia.rs)

Иначе Нова Варош је последњи пут била домаћин спортистима са тромеђе 2008. године.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.