Нова Варош најавила кандидатуру за домаћинство 57. МОСИ 2020. године

ppmedia.rs 25. мај 2018. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

На последњој Скупштини МОСИ поред одређивања термина оџавања овогодишњих игара, утврђивања цена услуга смештаја, исхране и износа котизације за учешће спортиста на играма у Прибоју, донета је и одлука о расписивању конкурса за доделу организације 57. МОСИ 2020. године.

 Одмах по завршетку седнице у изјави за ПП Медиу председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић најавио је кандидатуру града подно Златара за добијање домаћинства.

– Нова Варош је један од три оснивача игара. Ове године у Прибоју, наши спортисти наступиће у свим спортовима који су најављени. Током скупштине, ја сам истакао кандидатуру Нове Вароши за добијање домаћинства 57. МОСИ. То сам учинио уз дозволу општинских органа – казао је Вранић.

Председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић, Председник Спортског савеза Нове Вароши Љубивоје Вранић, (foto: ppmedia.rs)

Иначе Нова Варош је последњи пут била домаћин спортистима са тромеђе 2008. године.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.