Представа " Слуге јавног интереса" у Новој Вароши

zlatarinfo.rs 19. мај 2018. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo

Сутра 20.маја у 20 сати на позорници Дома културе " Јован Томић" у Новој Вароши одиграће се престава " Слуге јавног интереса". Цена улазнице 200,00 динара

Ауторска представа "Слуге јавног интереса", у организацији независног аматерског драмског ансамбла Амфитеатар, игра се од априла 2017. године. Од премијере коју је испратило више од 800 људи, интересовање за њу не јењава. Након низа успешних извођења у главном граду, али и широм Србије, следећа станица младе београдске драмске трупе је Нова Варош!

"Слуге јавног интереса" - ауторски сатирични комад који кроз призму непретенциозног и невулгарног хумора врши анализу актуленог "крема" српског друштва, који је, отворено или скривено, намерно или случајно, у спрези са политиком и није поштеђен многобројних афера и интрига које су неизбежне кад се "потпише пакт са ђаволом". Нушићевским приступом, водвиљским решењима, "Слуге" постављају мноштво питања и излажу руглу све аномалије савременог српског друштва.

***

Продукција: АмфиТеатар 

Режија: Никола Масал и Никола Драгашевић 

Текст:Никола Масал

Музика:Никола Драгашевић

Техничко вођство: Кристијан Бранковић

Играју:

Катарина Видаковић

Никола Гагић

Алекса Филиповић

Николина Кокунешовски

Денис Овчаревић

Јанко Балшић

Никола Драгашевић

Никола Сретеновић

Тијана Милошковић

Данијела Данка Сарапа

Марина Павловић

Никола Масал

Извор: дкнв

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.