Фудбалери Златибора одбранили трофеј у Купу ФСЗО

ppmedia.rs 25. април 2018. године Спорт Коментари

Stadion - Branoševac (foto: ppmedia.rs)

У финалу Купа ФС Златиборског округа Златибор је као гост савладао нововаршки Златар са 1-0 (0:0). Стрелац јединог гола на мечу био је Јован Кастрататовић у 46. минуту. Чајетинци су тако трећи пут у последњих пет година дошли до завршног корака пред доигравање за пласман у Куп Србије, у којем су учествовали претходне јесени.

Након бледог првог полувремена где се играло углавном између два казнена простора кључни детаљ на мечу десио се у првом минуту другог дела игре, када је Кастратовић силовитим ударцем са ивице казненог простора савладо чувара мреже Златара Тома Деспотовића. После примљеног гола заиграо је домаћин агилније, и у неколико наврата озбиљно запретио гостима међутим промене резулата није било па је на крају екипа Златибора заслужено стигла до трофеја

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.