Директан ТВ пренос утакмице „Златар“ - „Златибор“

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 23. април 2018. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Први ТВ пренос са Браношевца, уторак у 16,30 (фото ФК „Златар“)

Финале купа Златиборског округа на каналу ужичке ТВ 5

Финале купа  Златиборског округа у фудбалу „Златар“ (Нова Варош) – „Златибор“ (Чајетина) директо ће преносити ужичка ТВ 5 плус.

Утакмица се игра на стадиону Браношевац, у уторак, од 16,30 часова.

- Ово је први ТВ пренос фудбалске утакмице са Браношевца. Гледаоци ће на малим екранима, поред канала ТВ 5, утакмицу  моћи да прате на општинском каналу кабловске ТВ, а прилог са  комшијског дербија донеће и СОС канал – каже Ђорђе Обућина, председник  Управе ФК  „Златар“.

У клубу,  који за три године слави век постојања (основан 1921. године), последњих дана уложили су напоре на умивању стадиона, као и да меч што спремније дочекају.

У Златиборској лиги без пораза 21 утакмицу,  фудбалери Златара У Златиборској лиги без пораза 21 утакмицу, фудбалери Златара

Биће ово, подсећају у клубу, утакмица Давида и Голијата, јер је међу екипама разлика два такмичарска ранга.“Златар“ је на челу Златиборске окружне лиге ( у 21 утакмици без пораза - са 17 победа  и четири ремија,  уз гол разлику 55:10) и бежи другопласираном Перућцу 11 бодова. „Златибор“  на другом месту Српске лиге (иза пожешке „Слоге“) бије битку   за пласман у више ранг.

- Успели смо да стабилизујемо клуб и дисциплину у раду и игри. Истина, јесмо аутсајдери, али Куп увек носи изненађења. Златар цени противника и не предаје се - наглашава Обућина, подсећајући да ће Нововарошани, уз два повређена играча,  наступити у најјачем саставу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.