ТСЦ “Златар” на 19. Међународном сајму туризма у Нишу

03. април 2018. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo (foto: ТСЦ "Златар")

У организацији ТО Ниш, у периоду од 29 - 31. марта у хали СЦ „Чаир“, одржао се 19. Међународни сајам туризма и активног одмора.

ТСЦ „Златар” је, и ове године, узео учешће, с обзиром да је ова сајамска манифестација постала незаобилазни део планова и програма презентације туристичке привреде у календару Међународних сајмова у Србији и региону. Као и до сада, нашу понуду смо представили у оквиру јединственог штанда Регије западне Србије. 

ТСЦ  "Златар" на сајму туризма у Нишу

Многобројни посетиоци имали су могућност да се упознају са целокупном туристичком понудом Нововарошког краја и планине Златар. 

Највеће интересовање владало је за активни туризам - одмор и авантуру, планинарење, камповање, пешачке туре, бициклизам. Агенција које се баве активним туризмом и удружења планинара препознали су атрактиван терен Златарског краја. Tри језера, пешачке стазе и видиковци идеалан су предуслов за овакав вид сарадње са туристичким посленицима из осталих крајева Србије. 

ТСЦ  "Златар" на сајму туризма у Нишу

Туристички радници су активно учествовали и на једнодневној Конференцији о авантуризму и  промоцији културног наслеђа, као и у презентацији посебних програма. 

Међународни сајам туризма у Нишу је постао, идеална прилика за успостављање нових контаката у циљу јачања туристичке привреде и регионалног повезивања.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.