СМС поруке за ђачке кабинете

zlatarinfo.rs 21. март 2018. године Хуманитарне акције Коментари

Са прославе Савиндана у ОШ "Живко Љујић" Са прославе Савиндана у ОШ "Живко Љујић" (foto: Златаринфо)

ОШ „Живко Љујић“ једна од учесница пројекта Фондације „Буди срећан“ из Београда са слоганом „Заједно можемо све“. Цена поруке 100 динара, за сада само путем МТС мреже.

Уписивањем броја 51 и слањем СМС поруке на број 2407 прикупљаће се средства за опремање кабинета у Основној школи „Живко Љујић“  у Новој Вароши.

- Ово је заједнички пројекат  Фондације  „Буди срећан“ из Београда и наше школе, као једног од учесника (корисника)  у акцији прикупљања средстава, намењених у првом реду за опремање кабинета географије - истиче Ристо Поповић директор школе.- Недавно смо потписали уговор и преко сајта „Буди срећан“, где је креирана наша профилна станица, свакодневно се може пратити износ прикупљених средстава.

Цена једне СМС поруке је 100 динара, које се за сада  могу слати  само путем  МТС мреже, а ускоро ће, како је најављено, ту прилику имаће и корисници других мобилних оператера. Иначе, паре ће се убирату и  уплатама на  динарски и девизни рачун, који су наменски отворени у оквиру Фондације.

Оснивачи Фондације кажу да је она осмишљена као хуманитарна организација која за примарни циљ има помоћ у лечењу  болесних, као и помоћ образовним и  установама културе на територији Србије. Жеља је, уз слоган „Заједно можемо све“ да се анимира што већи број хуманих људи, као и ученика основних и средњих школа како би заједничким акцијама осавременили своје учионице и кабинете, фискултурне и музичке сале.Фондација „Буди срећан“ помаже и младе таленте и уметнике.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.