Новинару "Вечерњих новости" онемогућено да извештава са изборне скупштине Нове Србије у Пријепољу

novosti.rs ( В.Н.) 08. фебруар 2018. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Новинару "Вечерњих новости" Алему Ровчанину није дозвољено да присуствује седници већ је замољен од стране обезбеђења да напусти малу салу Дома културе.

У Пријепољу је одржана Изборна скупштина Нове Србије на којој је присуствовао и председник странке Велимир Илић. Новинару "Вечерњих новости" Алему Ровчанину није дозвољено да присуствује седници већ је замољен од стране обезбеђења да напусти малу салу Дома културе у којој је седница одржана док је сниматељу ужичке телевизије 5 омогућено да несметано ради свој посао.

Пријепоље један од ретких градова где се странка Велимира Илића налази на власти и у коалицији са Српском напредном странком. У протеклих годину дана како у граду на Лиму тако и широм Србије ову странку су напустили бројни чланови, последњи пример за то је град на Ђетињи где је цео одбор у среду 7. фебруара пристутио СНС па је у том граду фактички Нова Србија престала да постоји. 

У намери да сазнамо да ли се лидер странке Велимир Илић плаши да би сличан сценарио могао да се догоди и у Пријепољу новинар нашег листа отишао је на скупштину странке која је била јавна и отворена за јавност, међутим уместо могућности да добије одговор на то питање зампољен је да напусти просторије.

Иначе, поред присталица Нове Србије скупу су присуствовали функционери неколико странкана и то Странке правде и помирења Муамера Зукорлића, затим Странке декократске акције Санџака Сулејмана Угљанина, Покрета социјалиста Александра Вулина и оснивач локалне Демократске партије Санџака Бахрија Бегановић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.