Саветовање агронома и пољопривредника на Златибору

cajetina.org.rs 22. јануар 2018. године Пољопривреда Коментари

Zlatarinfo logo Која су искуства у развоју пољопривреде и села

На Златибору је отворено 52. Саветовање агронома и пољопривредника Србије. Окупља пољопривредне произвођаче, агрономе и друге стручњаке, као и представнике образовних и надлежних државних институција с циљем размене искустава и представљања најновијих достигнућа и будућих праваца у развоју пољопривреде код нас и у свету.

Овогодишње 52. Саветовање агронома и пољопривредника Србије и 1. Саветовање агронома Републике Србије и Републике Српске  свечано је отворено у недељу 21. јануара у златиборском хотелу ''Палисад'' и трајаће до суботе 27. јануара, а сва стручна предавања и панел дикусије биће одржане у Конгресном центру''Србија''. 

Саветовање агронома и пољопривредника на Златибору (foto: cajetina.org.rs)

Саветовање агронома и пољопривредника ове године носи посебно значење као догађај којим се обележава јубиларних  80 година постојања Института за ратарство и повртарство, чији је циљ да удруженим снагама омогући даљи раст и развој пољопривреде. 

ТО Златибор

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.