Караван Празника мимозе на Златибору

cajetina.org.rs 20. јануар 2018. године Туризам Култура Коментари

Zlatarinfo logo Караван Празника мимозе на Златибору

У понедељак, 22. јануара Златибором ће мирисати мимоза. На Краљевом тргу од 11.00 до 12.00 часова одржаће се дефиле Каравана који ће најавити 49. Празник мимозе у Херцег Новом. Херцегновске мажоретке, Градска музика и кловнови ће ведрину карневала и дух Медитерана донети на Златибор, прву од пет дестинација где ће продефиловати Караван.

Караван мимозе традиција је овог празника која изазива позитивне реакције, а учесници у свим градовима наиђу на топлу добродошлицу и одличну атмосферу великог броја окупљених грађана, што се очекује и ове године. Учесници Каравана ће позвати грађане да дођу у Херцег Нови у фебруару, како музиком и плесом, тако и дељењем промотивних материјала и жутог цвета по којем новски зимски фестивал носи име.

Караван Празника мимозе на Златибору

Караван мимозе реализују Општина Херцег Нови, Туристичка организација Херцег Нови, Јавна установа културе „Херцег Фест“, Градска музика и мажоретке и НВО „Машкаре“, а у сарадњи са управама и локалним туристичким организацијама градова које ће Караван обићи.

Празник мимозе почеће традиционално, првог викенда у фебруару и разноврсни програми ће трајати током целог месеца.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.