Рашка - додела пакетића

tanjug.rs ( Раде Прелић) 04. јануар 2018. године Хуманитарне акције Коментари

Са доделе поклона данас у Сјеници Са доделе поклона данас у Сјеници (foto: Раде Прелић)

За Божић пет милиона деци из југозападне Србије.

 Већ 15 година за редом захваљујући средствима дијаспоре из Канаде, хуманитарна организација „Стара Рашка“ из Београда дели божићне поклоне сиромашној и болесној деци.

Са доделе поклона данас у Сјеници

Са доделе поклона данас у Сјеници

Тако ће и за наступајуће божићне празнике више од 1.000 деце у општинама Пријепоље, Прибој, Нова Варош и Сјеница добити по 5.000 динара.

„Средства за ову намену у Канади прикупља хуманитарна фондација ''Стара Рашка'' коју успешно води Драгана Вараклић, Пријепољка по рођењу. Све је то резултат успешне сарадње две сестре ''Старе Рашке'', ове у Београду и оне у далекој Канади“, каже извршни директор у београдској организацији Војин Вучићевић.

Са доделе поклона данас у Сјеници

Са доделе поклона данас у Сјеници

Поклони ће бити подељени данас у Сјеници, сутра у 9:00  у Пријепољу, у Прибоју у 14:00, а у суботу у 9:00 сати у Новој Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.