Нова Варош: Почео Божићни турнир у малом фудбалу

ppmedia.rs 03. јануар 2018. године Спорт Коментари

Божићни турнир у малом фудбалу Нова Варош 2018. Божићни турнир у малом фудбалу Нова Варош 2018. (foto: ppmedia.rs)

У спортској дворани код Гимназије „Пиво Караматијевић“ у Новој Вароши почео је Божићни турнир у малом фудбалу, девети по реду и трајаће све до 5. јануара када су на програму финалне борбе.

Турнир се игра у три категорије такмиче се укупно 32 екипа из целе Србије, највише их има 16 код сениора, док је у пола мањи број у конкуренцији ветерана и кадета, по 8 екипа.

Турнир је званично отворен у 14 часова, када су се присутнима обратили директор турнира Радомир Матовић, затим председник Спортског савеза Љубивоје Вранић и први човек општине Радосав Васиљевић. Они су пожелели срећу свим учесницима и изразили наду да ће све протећи у најбољем реду спортској атмосвери.

Председник општине Радосав Васиљевић са сарадницима Љубивоје Вранић (председник Спортског савеза) и Радомир Матовић (директор турнира) Председник општине Радосав Васиљевић са сарадницима Љубивоје Вранић (председник Спортског савеза) и Радомир Матовић (директор турнира) (foto: ppmedia.rs)

Божићни турнир организује Спортски савез под покровитељством Општине Нова Варош. Цена дневне улазнице је 50 динара, а оранизатори су захваљујући бројним спонзорима обезбедили вредне награде за публику.а првопласираној екипи код сениора припашће награда од 200 хиљада динара.Првог дана турнира на програму су квалификационе борбе по групама код сениора.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.