Признања најбољим спортистима

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 23. децембар 2017. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Таленат и тренинг – са избора пре две године / Документација Златар Инфо

У уторак у Дому културе Спортски савез бира најуспшније играче, клубове и спортске раднике.

У сали Дома културе, у уторак, у 19 сати, Спортски савез Нове Вароши доделиће признања   спортистима који су у  години на измаку забележили најбоље резултате и успешно представљали наш град.

Одлуком Управног одбора СС, а на предлог клубова и спортских радника,  биће изабрани најбољи спортисти ( у обе конкуренције), клубови и тренери.

Према речима Љубивоја Вранића, председника Спортског савеза, неће бити заборављени ни они који су оставили видан траг на борилиштима и међу генерацијама спортиста, као и они који, захваљујући таленту, раду и упорности, носе дресове клубова широм света и с поносом казују да су поникли у граду и клубовима под Златаром.

Ово је други пут да  Спортски савез и општинска управа организују свечаност у  част спортиста.Пехаре, дипломе и захвалнице уручене су на крају 2015. гопдине, а лане је, због низа околности, изостало одавање почасти.

Свечаност у част спортиста у Дому културе Свечаност у част спортиста у Дому културе

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.