Даћемо још бољи допринос за Нову Варош и СНС

glaszapadnesrbije.rs 06. септембар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Крсто Јањушевић СНС (foto: Глас западне Србије)

Повереник Српске напредне странке у Новој Вароши, Крсто Јањушевић, каже да та странка у овој златарској општини има сјајне одборнике и чланство.

"Желимо да направимо Општински одбор коме ће у интересу бити да ради за грађане Нове Вароши. Сматрам да нам неће бити потребно много времено да те редове консолидујемо и изнедримо још квалитетних људи који ће дати још бољи допринос за Нову Варош и СНС", рекао је Јањушевић.

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, каже да Јањушевић има обавезу да као повереник спроведе фер и поштене унутарстраначке изборе.

"Није да СНС нема нека доброг из Нове Вароши, али то радимо због објективности процеса и доследног поштовања статута и правилника о унутарстраначким изборима. Људи то воле мало да злоупотребе па нагну ка себи", нагласио је Глишић.

Он чекује да цео процес буде завршен до краја ове или у првим месецима следеће године.

"Циљ нам је да се што поштеније сваки члан у Новој Вароши изјасни кога ту жели да види. Можда буде новопридошлих чланова па ће и они имати право да ту одлуче. Онда ћемо донети најбољу могућу одлуку која ће имати за циљ да странка буде на ниво и да се можемо похвалити бољим резултатима", рекао је Глишић.

Глишић каже да је у једном тренутку процењено да треба урадити ресет.

"Добар је и телефон, али ако га не ресетујете он забагује. Ми смо овде мало забаговали и морали смо да се ресетујемо, да поново подигнемо систем", објаснио је Глишић.

Он каже да није суштина функција, додајући да би он пристао у име СНС да напредњаци немају ниједну фунцикју, а да се реше 100 одсто проблеми.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.