Саопштење ОО Двери Нова Варош

Двери НВ 23. август 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Двери Нова Варош

У редакцију Златаринфо портала је стигло саопштење ОО Двери из Нове Вароши. Саопштење преносимо у целини.

Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека

После 20 постављених аргументованих питања а недобијених одговора од председника општине Нова Варош, Радосава Васиљевића, осећамо обавезу због народа који је пружио подршку изборној листи под редним бројем 5, „Група Грађана-Двери-ДСС“ на последњим изборима, да поставимо нова три питања у нади да ће грађани Нове Вароши добити бар један одговор.

Господине Васиљевићу, шта ће се десити са 12 поднетих кривичних пријава, које сте лично ви поднели против челних људи СНС у Новој Вароши, за дела за која постоје докази, чиме сте се лично хвалили до пре само два месеца како Ви штитите општинску имовину од СНС, и да ли ћете их лично предати Дарку Глишићу током његове најављене посете?

Да ли сте и чиме  условљени да прихватите сарадњу са СНС и то да као ГГ "Нови људи за Нову Варош" једним делом са њима сарађујете а да другим делом сами преузмете СНС у Новој Вароши?

Или сте "поштени" Раде Васиљевићу, већ заборавили ко вас је и како довео на власт, па сте се, златарски речено, ПРОДАЛИ за шаку обећања?

Заједно сте са Дверима говорили да СНС терорише грађане Нове Вароши и да је задатак тренутне власти да их ослободи страха од  напредњака. Двери од тога неће одустати а Ви не заборавите Његошеве речи: "Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека". 

Информативна служба ОО Двери у Новој Вароши

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.