Mladoj majci iz Prijepolja potrebna pomoć

ppmedia.rs 05. август 2017. године Хуманитарне акције Коментари

Zlatarinfo logo Ernesa Preljević Kunalić (foto: PP Media)

Prijepoljka Ernesa (Preljević) Kunalić već duži niz godina boluje od teške i opake bolesti, čije lečenje je jako skupo i iziskuje velike troškove koje porodica bez pomoći društvene zajednice nije u mogućnosti da iznese. Tim povodom na društvenoj mreži oglasio se najpre suprug Admir a kasnije i sestra Enisa koji su uputili apel i poziv svim ljudima dobre volje da pomognu ovoj porodici uplatom na žiro račun.

“Ovim putem želim da se obratim vama, svojim prijateljima, da vas zamolim da onoliko koliko ste u mogućnosti, pomognete mojoj porodici. Do sada smo se godinama hrabro borili bez ikakvog iznošenja u javnost, ali sada nam je potrebna pomoć svih vas. Naime, moja sestra Ernesa se već treću godinu zaredom bori sa opakom bolešću, rak dojke i njegove metastaze. Nakon ukupno tri ciklusa hemoterapija, dvije operacije, zračenja, njoj je sada potreban lek OLAPARIB, koji nažalost kod nas nije na listi i za koji nam je potrebno oko 60 000 eura za godinu dana, jer bi minimalno godinu dana u kontinuitetu trebala primati taj lek.

Trenutno nismo u mogućnosti da sami obezbedimo toliki novac, budući da se i moj mlađi brat leči od leukemije već skoro dve godine. Stoga želim sve vas da zamolim da, koliko god ste u mogućnosti, doprinesete ovome i da moja sestra što pre prestane sa hemoterapijom i počne da koristi lek koji joj je preko potreban. Samo uz vašu pomoć mozemo spasiti život moje sestre, inače majke dvogodišnje curice.
Molim vas da ovo podijelite na svom zidu, te da napišete neku reč od sebe, pa ako će neko vaš također da pomogne, bitno je da zna kome tačno ta pomoć ide – I tako ćete mnogo pomoći!
Hvala vam svima”- napisala je na svom facebook profilu Enisa Preljević.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.