У четвртак заседа нововарошки парламент

ppmedia.rs 08. јул 2017. године Политика Коментари

Nova Varoš: Sednica lokalnog parlamenta Nova Varoš: Sednica lokalnog parlamenta (foto: ppmedia.rs)

По други пут у последњих месец дана одборници нововарошког парламента сешће у скупштинске клупе, за четвртак 13. јул заказано је ново засесдање, предложени дневни ред обухвата шест тачака.

Одборници ће прво утврдити престанак мандата шефу одборничке групе СНС Димитрију Пауновићу који је пре пар дана поднео неопозиву оставку, уместо њега у одборничке клупе сешће некадашњи председник општине Бранко Бјелић.

Под лупом одборника ће се наћи извештај о раду и финансијском пословању Комуналног предузећа „3.септембар“ за прошлу годину, као и предлог одлуке о максималном броју запослених у јединици локалне самоуправе у Новој Вароши. На дневном реду је и одлука којом се утврђују општа правила кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зградама на територији општине.

Одборници ће разматрати недавну одлуку Општинског већа да се укине одлука бившег Привременог органа општине о смањењу цена грејања и комуналних услуга, и да се оне врате на ниво из прошле године. Почетак седнице заказан је за 10 часова.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

odbornici novovaroški parlament sednica skupštine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.