Васиљевић: Неплаћање накнаде, политичка освета Димитрија Пауновића

02. јул 2017. године Политика Економија Коментари

Zlatarinfo logo Радосав Васиљевић (foto: TV Melos)

У изјави коју је дао за ТВ Мелос председник општине Нова Варош, Радосав Васиљевић, оптужио је бившег Председника општине а сада Начелника златиборског округа Димитрија Пауновића да је политичким везама ускратио општину Нова Варош за износ од 8.5 милиона динара сваки месец последњих 5 месеци на име накнаде коју је до пре само 5 месеци држава плаћала општини за потопљено земљиште и одржавање путева око језера.

Васиљевић сматра да је Пауновић својим везама у странци извршио притисак да се стане са исплатом ове накнаде и да је то политичка одмазда за прошлогодишњу смену власти када су напредњаци предвођени управо Пауновићем прешли у опозицију а њихово место заузела коалиција са Васиљевичем на челу.

Општирније у прилогу ТВ Мелос:

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović zlatarsko jezero rade vasiljevic drinsko-limske hidroelektrane


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.