Traži se zakupac za deo Boreli prodavnica

ekapija.com 15. април 2017. године Економија Коментари

Zlatarinfo logo Boreli logo

Agencija za licenciranje stečanih upravnika objavila je oglas za davanje u zakup 6 prodavnica Borelija - u Kovačici, Brusu, Bajmoku, Mionici, Kanjiži i Kovinu.

Drugi deo oglasa odnosi se na ponudu za sklapanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, za deset prodavnica - Sjenica, Ćićevac, Nova Varoš, Beograd (u Pohorskoj ulici 20), u Staroj Moravici (opština Bačka Topola), Bač, Priboj, Alibunar, Surčin i Zaječar. 

Poslednji rok za ponuđače je 9. maj 2017. Celokupan oglas pogledajte OVDE

Bankrot u somborskoj fabrici obuće Boreli proglašen je krajem prošle godine. Stečajni upravnik tada je najavio da će se sa Ministarstvom privrede tražiti rešenje - šta sa robom, prodavnicama, fabrikom... Sporno je bilo i to što se dobar deo imovine vodi na hrvatsko Borovo (čiji je Boreli naslednik, na teritoriji Srbije), pa se javilo pitanje - hoće li se prodavnice i pogoni davati u zakup ili prodavati. Proizvodnja Borelija je, inače, radila do poslednjeg dana.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

boreli


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.