У четвртак заседа нововарошки парламет

ppmedia.rs 28. март 2017. године Политика Коментари

Skupština opštine Nova Varoš Skupština opštine Nova Varoš (foto: ppmedia.rs)

За четвртак 30. март заказана је седма по реду седница Скупштине општине Нова Варош.

Предложени дневни ред обухвата 18 тачака, међу којима је и ребаланс буџета први по реду у овој години. Предсденик Скуптине Никола Јелић каже да је општина Нова Варош конкурисала код појединих министарстава за одређена новчна средства и да је готово извесно да ће она бити одобрена, па је неопходно због тога извршити ребаланс буџета и предвидети додатне позиције како би се могла извршити буџетска плаћања након пристизања тих средстава на рачун општине.

– Поред ребаланса Буџета битно нам је да почне са радом и Општинска изборна комисија, у мају планирамо да спроведемо изборе за савете Месних заједница. Три – четири месне заеднице уопште не функционушу, председници су нам вратили печате, планирамо и увођење новина у њихов рад – каже између осталог председник нововарошког парламента Никола Јелић.

Никола Јелић председник СО Нова Варош Никола Јелић председник СО Нова Варош (foto: ppmedia.rs)

Пред одборницима ће се наћи и дугорочни и средњорочни план стратегије развоја ЈКП” 3 септембар”, разматраће се и о школским одборима у појединим образовним установама. У плану је и промена чалнова Надзорног одбора у Центру за социјални рад, затим и измена Управног одбора у Дому културе “Јован Томић”.

Почетак седнице заказан је за 12 часова.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sednica so nova varoš novovaroški parlament


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.