Јеремић у Ужицу: Исећи везу државе, нарко-дилера и хулигана (видео)

15. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Вук Јеремић у Ужицу

Јеремић је истакао да сви делови Србије морају бити спојени аутопутевима, како бисмо успоставили бољу унутрашњу трговину, градили, стварали и подигли ову земљу из пепела у којем се налази.

Јеремић је оценио да је наркотика више него икада у Србији. Он је указао и на то да никада наркодилери нису били у чвршћем загрљају са државом него данас. „Ја се не плашим да ствари назовем правим именом, али некада их треба назвати именом и презименом. Данас је у Србији презиме проблема Вучић, али име проблема је Андреј. А са Александром одлази и Андреј, то вам гарантујем”, истакао је Јеремић на трибини пред неколико стотина грађана у ужичком позоришту.

„Наша држава није мрднула прстом да спречи отимање наше имовине, али је тражила нешто у Берлину; тражила је нешто да би добила тапшање по рамену; тражила је дозволу да и даље над грађанима Србије врши тиранију. То је спољна политика Србије”, упозорио је Јеремић.

„Не мора се клечати да би се добила међународна подршка. Потребно је имати знање и програм. Разлика између знања и незнања за народе попут нас представља разлика између процвата и суноврата”, истакао је Јеремић.

Јеремић је истакао да сви делови Србије морају бити спојени аутопутевима, како бисмо успоставили бољу унутрашњу трговину, градили, стварали и подигли ову земљу из пепела у којем се налази.

„Аутопут према Црној Гори, а не аутопут према Албанији, треба поставити као приоритет. Аутопут према Албанији, који форсира Вучић, једино служи за спајање Велике Албаније. То је пут ка луци Драч и Вучић се хвали да ће то постати стратешка српска лука”, рекао је Јеремић и указао да је Драч стратешка лука НАТО-а.

„Спајање са стратешком луком НАТО-а је можда у интересу Албаније и НАТО-а, али сасвим сигурно не може бити приоритет и не може бити у интересу Србије. Због тога кажем - не аутопуту према Албанији”, поручио је Јеремић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

predsednik užice vuk jeremic izbori 2017


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.