Туристичка понуда Златара (видео)

glaszapadnesrbije.rs 28. јануар 2017. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Роса Јаковљевић директор ТСЦ "Златар"

Златар је све атрактивнија туристичка дестинација са све богатијом понудом за зимовање будући да поред смештајних капацитета има и једну од најатрактивнијих ски стаза која се завршава у самој Новој Вароши, казала је директорка ТСЦ "Златар" Роса Јаковљевић.

“На планини Златар имамо четири километра уређених скијашких стаза опремљене системом за вештачко оснежавање што је главни од предуслова за успешну зимску туристичку сезону. Затворен базен у хотелу Панорама који ради у току целе сезоне и доступан је свим посетиоцима планине Златар, не само гостима хотела” рекла је Јаковљевић.

Она је додала да за све љубитеље авантуристичког духа на располагању је Адреналин парк испред хотела Панорама.

Цене услуга за полупансион износе од 2.600 до 3.800 динара када су у питању хотели, а цене пуног пансиона су 2.800 до 4.200. Што се тиче приватног смештаја, цене се крећу од 1.200 динара па до 2.000 динара по особи.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tsc zlatar rosa jakovljevic ponuda zlatara


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.