Nova Varoš: Da li prvo ovogodišnje skupštinsko zasedanje donosi novo “krunjenje” opozicije?

ppmedia.rs 21. јануар 2017. године Политика Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Nova Varoš: Sednica lokalnog parlamenta (foto: www.ppmedia.rs)

Odbornici SO Nova Varoš u ponedeljak 22-og januara vracaju se u svoje odborniče klupe.

Novogodišnji i božićni praznici završeni su za odbornike Skupštine opštine Nova Varoš , te se u ponedeljak vraćaju u svoje odborničke klupe. Predloženi dnevni red za prvo ovogodišnjeg zasedanja obuhvata ukupno 11 tačaka. Pored tačaka koje se tiču promene pojedinih članova Štaba za vanredne situacije, kao i članova Upravnog odbora Predškolske ustanove “Paša i Nataša”, odbornici će razmatrati i program korišćenja subvencija JP “3 septembar” za ovu godinu. Pred odbornike će stići i predlog Komisije za izbor novog Opštinskog pravobranioca, raspravljaće se i o kvalitetu usluga grejanja kotlarnice koja se nalazi na Zebinovcu, kao i o nabavljenom tabaču za sneg.

Kako nezvanično saznajemo od ovog skupštinskog zasedanja vladajuća većina dobiće novo “pojačanje” u vidu jednog odbornika koji se tokom prošlih lokalnih izbora nalazio na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, međutim potvrdu ove informacije još uvek nismo uspeli da dobijemo .
PP Media

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

odbornici sednica so nova varoš


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.