И ово је Стари Влах

Драгољуб Гагричић 01. јануар 2017. године Занимљивости Коментари

ИГРА - ретка, готово нестварна  идилична слика у срцу Старог Влаха, као за новогодишње разгледнице и честитке ИГРА - ретка, готово нестварна идилична слика у срцу Старог Влаха, као за новогодишње разгледнице и честитке (foto: Dragoljub Gagricic)

ОГРЕВ – довијање и  сналажњивост, на дохват руке су вржине, а и шумари не бране чишћење шума ОГРЕВ - довијање и сналажњивост, на дохват руке су вржине, а и шумари не бране чишћење шума (foto: Dragoljub Gagricic)

ПРОПАСТ - вита јело, сави се у село, питај малу хоће ли на прело? А како да се савије осушена јела? ПРОПАСТ - вита јело, сави се у село, питај малу хоће ли на прело? А како да се савије осушена јела? (foto: Dragoljub Gagricic)

Izmeni

ПЕТРОЛЕЈКА – гас, фитиљ и   батеријска лампа често су у недођији, у коначишту дрвосеча, једина светлост ПЕТРОЛЕЈКА - гас, фитиљ и батеријска лампа често су у недођији, у коначишту дрвосеча, једина светлост (foto: Dragoljub Gagricic)

ЖЕЂ – хоће ли голомразица опет донети невоље сточарима и редове на једином бунару у божетичком Пољу? ЖЕЂ - хоће ли голомразица опет донети невоље сточарима и редове на једином бунару у божетичком Пољу? (foto: Dragoljub Gagricic)

БРВНО – вредело је покушати, бар се упорни такмичар окупао у језерцету, на извору Рзава, на Муртеници БРВНО - вредело је покушати, бар се упорни такмичар окупао у језерцету, на извору Рзава, на Муртеници (foto: Dragoljub Gagricic)

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.