Сломиврат у Злошници

Драгољуб Гагричић 21. децембар 2016. године Природа Коментари

Опрез - излива се поток, неуређени су канали и пропуст Опрез - излива се поток, неуређени су канали и пропуст (foto: Драгољуб Гагричић)

На пута у долини Злошнице, од Нове Вароши према Акмачићима, возаче на више места вребају опасности од леда на коловозу. Вода се излила са извора или из одводних канала, а већи део деонице у зимским месецима не огреје сунце. 

Ове две фотографије довољно говоре о ризику, опасностима и невољама возача, али и ономе што није урађено јесенас, те степену одржавања пута и бриге о безбедности саобраћаја.

- За зимско одржавање пута задужено је Комунално предузеће „3. септембар“. Редовно их опомињем на обавезе и шаљем екипу чим се жали неко од возача – рекао је синоћ Дејан Грбић, вд директора Дирекције за изградњу.

Већина возача из нововарошког краја зна шта их све чека у Злошници, па вожњу прилагоде условима пута, а шта ће бити ако овуда неко наиђе први пут?!?

Опрез је неопходан и на државном путу број два Нова Варош – Аљиновићи, поготову на деоници код стадиона Браношевац.

Бег од леда - вожња левом страном пута Бег од леда - вожња левом страном пута (foto: Драгољуб Гагричић)

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zima zlošnica poledica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.