Upravnu sud u Kragujevcu odbacio i drugu žalbu naprednjaka

ppmedia.rs 21. децембар 2016. године Политика Коментари

Nikola Jelić novi predsednik skupstine opstine Nikola Jelić (foto: glaszapadnesrbije.rs)

Upravni sud u Kragujevcu odbacio je žalbu novovaroškog lidera naprednjaka Dimitrija Paunovića na rešenje Skupštine opštine Nova Varoš a tiče se potvrđivanje mandata dvojice odbornika, Zorana Đokića i Zorana Mlađenovića.

Predsednik SO Nova Varoš, Nikola Jelić kaže da je ovo bila jedina normalna i razumna odluka suda te da nijednog momenta niko u nju nije ni sumnjao.

“Sud je ovu odluku doneo još 16. decembra što će reći pre nego što smo usvojili budžet za narednu godinu. Ovo je za nas dokaz da smo mi od same promene vlasti radili ispravno i korektno, i što je najvažnije u skladu sa zakonom”, tvrdi Nikola Jelić, predsednik skupštine.

Ovo je druga žalba koja je odbijena lideru novovaroških naprednjaka od strane Upravnog suda u Kragujevcu, vezana za verifikaciju mandata odbirnicima Đokiću i Mlađenoviću.

Tokom prošlog skupštinskog zasedanj došlo je do povećanja broja odbornika na strani vladajuće većine, Jelić najavljuje da bi ta većina mogla da se poveća za još dva odbornika koja su izrazila želju da uzmu učešće u obavljanju vlasti te da su pregovori u toku.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović odbornici nikola jelic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.