Димитрије Пауновић о кривичним пријавама, крадуцкању, борби против корупције...

glaszapadnesrbije.rs 17. децембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Димитрије Пауновић (foto: Дневник западне Србије)

Против бивше напредњачке власти у Новој Вароши поднето је 13 кривичних и мноштво прекршајних пријава. Злоупотреба категоризације некатегоризованих путева, бесправна сеча шума, рушење магацина су само неки од прекршаја.

На ове као и на оптужбе председника Нове Србије Велимира Илића изнете у Дневнику западне Србије одговара бивши председник Општине Нова Варош Димитрије Пауновић.

“Борба против корупције је трајала и за све време мога мандата. Ми смо се све време трудили да управо спречавањем корупције учинимо да локална власт буде што ефикаснија. Двери су политичка опција која је тренутно на власти, а било би ми разумљиво да су у опозицији и да се боре да дођу на власт јер у јавност износе овакве неистине. Било би боље да се заузму за решавање проблема у Новој Вароши и да се баве мало више својом него влашћу која је била пре њих. Одговорно тврдим да све што смо радили ја и моји сарадници је било у интересу грађана”, рекао је Пауновић.

Што се тиче изјаве Велимира Илића, Пауновић се осврну да су са Новом Србијом били коалициони партнери и да због великих проблема у функционисању нису их укључили у формирање нове власти после избора.

Ч“То их је страшно погодило имали су намере још да крадуцкају, што ми нисмо дозволили. Онда су кренули са мутним радњама као што је куповина одбнорника”, рекао је Пауновић.

Опширнију изјаву Димитрија Пауновића можете погледати у прилогу којије емитован у Дневнику западне Србије:

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović krivične prijave velimir ilic kraduckanje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.