Hotel Zlatarski biseri spremno dočekuje zimsku sezonu (video)

ppmedia.rs 30. новембар 2016. године Туризам Коментари

Hotel Zlatarski biseri Zlatar Hotel Zlatarski biseri (foto: zlatarinfo.rs)

Ugostitelji na planini Zlatar sa nestrpljenjem čekaju prve snežne pahulje. Iz hotela Zlatarski biseri poručuju da je sve spremno za zimsku sezonu te da slobodnog mesta u hotelu ima još vrlo malo.

 “Zlatarski biseri” se nalazi u najlepšem delu planine Zlatar u okviru istoimene turističke zone. Šumska idila je ono što “Zlatarske bisere” čini svojstvenim planinskim utočištem.

„Nakon samo 11 mesci postojanja, možemo se pohvaliti da je hotel „Zlatarski biseri“ postao sinonim za udoban, sadržajan i kvalitetan boravak na planini Zlatar. Hotel u svom sklopu poseduje komforne jednokrevetne, dvokrevetne sobe, kao i poluapartmane sa predivnim pogledom na Zlatar, Javor i Čemernicu. Gostima je na raspolaganu restoran sa tradicionalnim specijalitetima našeg kraja, kao i konferencijska sala, dok je za njihovu relaksaciju i opuštanje, zaduzen je naš spa program, odnosno, sauna i đakuzi”, kaže direktorka hotela Ivana Novaković.

Recepcija hotela Zlatarski biseri (foto: ppmedia.rs) Recepcija hotela Zlatarski biseri (foto: ppmedia.rs)

Kapaciteti hotela su skoro popunjeni tako da svi ljubitelji planine Zlatar treba da požure kako bi svoje mesto rezervisali na vreme. Cena ski pasa za zimsku 2016/2017 sezonu je 1200 dinara za žičaru i 700 dinara za ski lift tipa sidro, a u ponudi su i servisi za iznajmljivanje ski opreme i časovi skijanja za početnike sa licenciranim instruktorom.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ivana novaković hotel zlatarski biseri docek nove godine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.