Нова Варош: Напредњаци бојкотовали Дан општине

Glaszapadnesrbije.rs 02. новембар 2016. године Политика Коментари

Radisav Rade Vasiljevic i Dimitrije Paunovic Начелник округа Димитрије Пауновић и председник општине Радосав Васиљевић (Фото: Р. Прелић)

Јучерашњој прослави Дана општине Нова Варош нису присуствовали представници бивше власти. Председник општине Радослав Васиљевић је топрокоментарисао као бојкот и сматра да је таква одлука штетна пре свега по њих.

„То што нису дошли на прославу дана своје општине показује њихову бахатост и дрскост, а то потврђује да њима уопште није стало до интереса грађана већ само до личних“, истакао је Васиљевић и додао да је огорчен њиховим понашањем.

Пауновић: Не желим да дајем легитимитет овој власти

Обележавању Дана општине није присуствовао ни начелник Златиборског округа Димитрије Пауновић. Он је рекао да као начелник округа није у обавези да присуствује оваквим прославама и да он лично иде тамо где се осећа пријатно. Пауновић је такође навео да није желео својим присуством да даје легитимитет новој власти која је по његовом мишљењуна нелегалан начин преузела вођство овом општином. „Они су на превару преузели власт и то куповином одборника и то представља преседан у политичком животу Нове Вароши“, рекао је Пауновић.

Обрадовић: Нови људи доносе нову снагу

За разлику од представника садашње опозиције, на прославу поводом Дана општине Нова Варош дошао је лидер Двери Бошко Обрадовић. Он је рекао да је дошао да би подржао нове људе за Нову Варош јер они представљају нову наду да ова општина може да крене бољим путем.

„Смена власти у Новој Вароши је велики догађај за целу Србију јер су на власт дошли људи из привреде, који се нису бавили политиком и који доносе нову снагу. Двери су део ове нове владајуће већине и ту сам да их све заједно максимално подржим“, рекао је Обрадовић

Иначе обележавању Дана општине Нова Варош присуствовали су председници суседних општина и то Чајетине Милан Стаматовић, Прибоја Лазар Рвовић и општине Сјеница Хазбо Мујовић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović dan opštine radosav rade vasiljević boško obradović bojkot


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.