Britanski magazin: Srbija je čarobna!

alo.rs 24. октобар 2016. године Туризам Природа Коментари

Zlatarinfo logo Specijalni rezervat prirode Uvac (foto: Aleksandar Arnautovic)

Turistički magazin pozvao Britance da obavezno posete našu zemlju i izdvojio Taru, Mokru Goru, Drinu i Uvac.

U oktobarskom izdanju britanski turistički magazin "Wanderlust" predstavio je lepote Srbije i pozvao je čitaoce da krenu put Srbije i otkriju čarobne predele koje ona može da ponudi.

Kako je saopšteno danas iz Turističke organizacije Srbije, pored glavnog grada, Britance bez daha ostavljaju srpsko tradicionalno gostoprimstvo, prirodne lepote, bogatstvo kulturno-istorijskog nasleđa, neponovljiva gastronomija, ali i turističke atrakcije Tare, Mokre Gore, reka Drine i Uvca.

Novinska ekipa "Wanderlust" magazina, u maju ove godine, posetila je Srbiju u organizaciji TOS, a u saradnji sa nacionalnim avio prevoznikom Er Srbija, kao deo podrške programu organizatora putovanja Eksplor iz Velike Britanije, za programe u kojima nudi Srbiju.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u Srbiji je u periodu od januara do avgusta ove godine boravilo preko 18.855 turista iz Velike Britanije, što predstavlja rast od 11 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

specijalni rezervat prirode uvac uvačko jezero kanjon uvca


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.