„Смех као лек“ најоригиналнија туристичка публикација

glaszapadnesrbije.rs Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Још једна вредна награда стигла је на адресу ивањичког фестивала Нушићијада. Публикација „Смех као лек – Laughter as a remedy“ освојила је прво место у категорији „Најоригиналнија туристичка публикација“ на XII Међународном Фестивалу туристичких публикација „Кофер слова“ одражаном у Крушевцу од 14. до 16. октобра.

Тродневна манифестација изложбеног типа окупила је око 50 туристичких организација из Србије, Словеније, Бугарске и Источног Сарајева, као и бање, винарије, крушевачке установе и удружења које промовишу потенцијале овог краја.

Оргиналношћу и квалитетом публикација фестивала Нушићијада надмашила је остале излагаче и заслужено освојила прву награду.

„Поносни смо али и свесни обавезе да у годинама које долазе будемо оригиналнији и бољи“, поручили су организатори Нушићијаде.

Нушићијада 2017. године биће одржана од 25–27. августа.

Брошуру можете погледати на овој страници.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.