„Смех као лек“ најоригиналнија туристичка публикација

glaszapadnesrbije.rs 18. октобар 2016. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Још једна вредна награда стигла је на адресу ивањичког фестивала Нушићијада. Публикација „Смех као лек – Laughter as a remedy“ освојила је прво место у категорији „Најоригиналнија туристичка публикација“ на XII Међународном Фестивалу туристичких публикација „Кофер слова“ одражаном у Крушевцу од 14. до 16. октобра.

Тродневна манифестација изложбеног типа окупила је око 50 туристичких организација из Србије, Словеније, Бугарске и Источног Сарајева, као и бање, винарије, крушевачке установе и удружења које промовишу потенцијале овог краја.

Оргиналношћу и квалитетом публикација фестивала Нушићијада надмашила је остале излагаче и заслужено освојила прву награду.

„Поносни смо али и свесни обавезе да у годинама које долазе будемо оригиналнији и бољи“, поручили су организатори Нушићијаде.

Нушићијада 2017. године биће одржана од 25–27. августа.

Брошуру можете погледати на овој страници.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.