Кхоуитар: Напустила сам СНС из патриотизма, а не због новца

glaszapadnesrbije.rs 21. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Гордана Кхоуитар одборница која је својим гласом одлучила о смени претходне владајуће коалиције

Гордана Кхоуитар одборница која је својим гласом одлучила о смени претходне владајуће коалиције изјавила је за Глас западне Србије да она није била члан ЈС већ СНС, али тврди да од њеног одласка из Јединствене Србије ова странка у Новој Вароши практично и не постоји.

„Тачно је да сам била на челу ЈС у Новој Вароши, али нисам била задовољна односом централе која нас је пустила низ воду, односно били смо препуштени сами себи. Желела сам да од Нове Вароши направим нешто слично као што је рађено у Јагодини, али за то нисам имала подршку“, рекла је Кхоуитар и додала да је однос са тадашњим коалиционим партнером (СПС) био изузетно некоректан.

„Због свега тога сам се заједно са свих 370 чланова ЈС ишчланила из ове партије и сви заједно смо се учланили у СНС новембра 2012. године, верујући да је то нова снага која ће донети промене“, истиче она. Међутим, како је време одмицало и она али и бројни чланови схватили су да је и у овој партији најважнија функција и положај, а исти људи су се распоређивали годинама, међутим бољитка за народ ове општине није било, тврди Кхоуитар. Она тврди да није тачно да је искључена из ЈС већ да је управо она затворила ОО ове парије у Новој Вароши, а да нови повереник Борко Маринковић осим чланова своје породице и њега није успео да учлани ни једног новог симпатизера.

На поједине опаске медија да је прелетач и да је можда за овај потез добро плаћена Кхоуитар каже да је у питању био револт и незадовољство радом партије на чијој се листи налазиала а да новац за њу не представља никакав изазов. „Живела сам дуги низ година у Уједињеним арапским Емиратима, и то је довољно да схватите да новац за мене није изазов“, тврди она и додаје да се у Србију вратила из патриотских разлога, али и велике носталгије.

Кхоуитар се тренутно налази на месту заменика председника Скупштине, али као независни одборник и да нема намеру да било којој политичкој опцији укаже своје поверење. Њена очекивања су да се пре свега почне са решавањем проблема обичних људи који су се свакодневно гурали под тепих због „виших циљева“ .

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sns gordana khouitar js


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.