Јелић: Пауновић ме ударио главом, насрнуо и на супругу (службена белешка)

glaszapadnesrbije.rs 20. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Никола Јелић и Димитрије Пауновић (фото: glaszapadnesrbije.rs)

Председник Општинског одбора Нове Србије у Новој Вароши и новоизабрани председник скупштине, Никола Јелић, пријавио је данас Полицијској станици у овом месту бившег председника скупштине и актуелног начелника Златиборског округа, Димитрија Пауновића, да га је повредио ударцем главом у ходнику скупштинске сале на паузи јучерашњег заседања.

"Данас сам то пријавио полицији. Имам сведоке, а постоје и фотографије. Ја сам дијабетичар и изашао сам на паузи да примим инсулин који ми је донела супруга. Ходником је наишао Пауновић који се расправљао са једном колегиницом коју сам покушао да заштитим да је не провоцира. Он је њу гурнуо у страну, пришао мени и ударио ме главом у горњу вилицу и зубе. Моја жена која се нашла ту је покушала да ме заштити, међутим он је њој опсовао мајку и кренуо на њу, али су га спречили одборници. Супруга је потрешена, мајка је петоро деце, нема смисла", казао је Јелић.

Пауновићев возач је хтео да уништи НС?

На питање зашто се одлучио да изда предизборног партнера за кога је лобирао на републичким изборима, Јелић каже да није имао избора.

"Дали смо све од себе за Вучића на републичкој листи, али у локалу смо морали сами на изборе. За све је крив Владан Пурић, Димитријев возач и саветник који има шест разреда основне школе и који је спречио Нову Србију да уђе у власт. Са друге стране хаотично стање у Новој Вароши је кулминирало затварањем Дома културе, отпуштањем људи и ми то нисмо могли подржати", нагласио је Јелић.

Глас западне Србије је покушао да добије изјаву и од Димитрија Пауновића. Он нам је одговорио да је тренутно заузет и да ће о овом догађају издати саопштење поподне, будући да је заузет важним пословима у току дана.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović nikola jelic sluzbena beleska


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.