Јелић: Нећу издати Велимира Илића (видео)

glaszapadnesrbije.rs 19. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Никола Јелић, нови председник Скупштине општине (фото: glaszapadnesrbije.rs)

Председник Нове Србије (НС) Велимир Илић није био у потпуности упознат око настале ситуације у Новој Вароши, изјавио је данас члан те странке и новоизабрани председник локалне скупштине Никола Јелић, додајући да је Илић доста напора, као и руководство НС, уложио да буду део претходне власти.

"Нисам наишао на разумевање досадашње власти. Није имало простора, све се завршавало на некој причи, уђи у Српску напредну странку (СНС) биће све у реду. Ја сам верник, поштујем све грађане. Лоше бих се осећао када бих издао Велимира Илића", нагласио је Јелић.

Говорећи о наставку данашње скупштине, он је рекао да неће тражити смену секретара скупштине општине Мерхиле Дивац, иако је она члан Српске напредне странке.

"Ја бих се осећао лоше као отац и као политичар да сменимо једну добру особу. Знам да ће је њени нападати, биће толики притисак да поднесе и оставку, али ја њену оставку нећу прихватити", истакао је Јелић.

Он је рекао да ће се као нови председник Скупштине општине, трудити да овом "напаћеном" народу, posebno по селима, значајно смањи порез, а његов предлог ће бити 50 одсто.

"Имам доста идеја и један сам од ретких политичара који је говорио да је Нова Србија спремна да прича са свима. У томе ме је подржао и председник странке Велимир Илић", закључио је Јелић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nikola jelic predsednik skupstine opstine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.