Завршене Радничке спортске игре (видео)

ppmedia.rs 07. септембар 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Екипа Златарпласта свеукупни победник Радничких спортских игара (фото: ppmedia.rs)

Доделом пехара најуспешнијим екипама и појединцима у хотелу Панорама, спуштена је завеса на друге „Радничке спортске игре“ у Новој Вароши.

На овогодишњим играма 520 такмичара из 19 нововарошких фирми такмичило се у 12 спортских дисциплима у мушкој и женској конкуренцији. Свеукупни победник игара била је екипа „Златарпласта“.

У организацији Спортског савеза Нове Вароши другу годину за редом организоване су Радничке спортске игре. Превасходни циљ игара јесте дружење, међутим током седмодневног такмичења евидентна је била и жеља за победом.

„Хвала свима који су узели учешће на играма, за мене су сви они победници“, казао је након уручења пехара најбољима председник општине Нова Варош Бранко Бјелић.

Највеће заслуге што су игре прошле године обновљене након петнестогодишње паузе припадају Спортском савезу Нове Вароши. Са 15 освојених медаља свеукупни победник овогодишњих игара била је екипа „Златарпласта“, највише медаља у женској конкуренцији освојиле су такмичарке ТСЦ „Златар“, док је у мушкој конкуренцији победник игара била екипа „Златар шпед“.

Куповином „Обућаре“ очекујемо два инвеститора која ће отворити нова радна места, тако да ће ове игре од наредне године бити још масовније, закључује први човек нововарошке општине Бранко Бјелић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.