Саопштење Српског покрета Двери из Пријепоља

Општинска организација Српског покрета Двери - Пријепоље 23. јун 2016. године Политика Избори 2016 Коментари

Zlatarinfo logo

Из Општинске организације Српског покрета Двери Пријепоље у нашу редакцију стигло је саопштење за медије. Ми га преносимо у целини.

СНС ОТИМА МАНДАТ ДВЕРИ

Одборница Двери Данка Цвијовић је на конститутивној седници Скупштине општине, 13.06.2016. године поднела оставку на место одборника. Председница скупштине Стана Марковић је на истој седници и истог дана констатовала оставку чиме је истог тренутка престао мандат наше одборнице Данке Цвијовић.  

Након тога је Мирољуб Бјелић, као следећи кандидат за одборника са наше листе, позван од стране секретара скупштине, Бранке Радуловић,  да потпише сагласност о прихватању мандата што је он и учинио 17.06.2016. у присуству Бранке Радуловић, Јасминка Шеховића и Мирзете Градашчевић. 

Уместо да поступи по закону и Изборној комисији достави решење о престанку мандата Данке Цвијовић а нашем новом одборнику, Мирољубу Бјелићу, материјал за сутрашњу ванредну седницу, преседница скупштине, Стана Марковић, одборницима па и Данки Цвијовић, шаље материјал за седницу са непотпуним извештајем верификационог одбора о избору одборника у коме је изостављен предлог верификације мандата нашег одборника Мирољуба Бјелића. 

На основу сазнања ОО Српског покрета Двери, СНС на овај начин покушава да отме мандат који припада Дверима тј. Мирољубу Бјелићу. 

Овим саопштењем најављујемо да ћемо се оштро супротставити највљеној крађи и да ћемо свим средствима бранити своје мандате и спречити отимачину и бахатост председнице скупштине против које ћемо поднети кривичну пријаву због злоупотребе службеног положаја, као и против свих њених саучесника у овој криминалној радњи.

Општинска организација Српског покрета Двери - Пријепоље


ZlatarInfo portal ne ulazi u analizu tačnosti navoda iz saopštenja iznad pa se samim tim i ograđujemo od saopštenja i od eventualne odgovornosti. Naš cilj je da omogućimo svim stranama da se njihov glas čuje jasno i glasno. Podstičemo demokratski dijalog i transparentnost u radu. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika prijepolje dveri izbori 2016


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.