Договорена коалиција у Новој Вароши (видео)

ppmedia.rs 20. јун 2016. године Политика Избори 2016 Коментари

Zlatarinfo logo

Данас је одржана конститутивна седница Скупштине општине Нова Варош. На седници, у складу са дневним редом, верификовани су мандати новим одборницима и изабрани председник скупштине, његов заменик и секретар скупштине након чека је заседање прекинуто, његов наставак се очекује почетком јула. 

Нову власт у Новој Вароши чиниће Српска напредна странка, Санџачка демократска партија, Социјалстичка партија Србије и Нова Србија што је укупно 15 од 27 одборника колико броји овај скупштински дом. У опозицији су остали ГГ “Нови људи за Нову Варош” са 7 одборника и Демократска странка са 5 одборника.

За председника Скупштине општине изабран је Димитрије Пауновић, из редова Српске напредне странке, док је за његовог заменика изабран Алија Мујагић из Санџачке демократске партије. Секретар Скупштине општине у овом сазиву биће Мерхила Дивац из редова Српске напредне странке.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sns branko bjelić sps izbori 2016 sdp ns vlast koalicija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.