Милан Гордић: Златар ће и наредне сезоне „пловити“ Дрином

glaszapadnesrbije.rs 27. април 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Милан Гордић

Неизвесност у три зонске лиге региона Западне Србије, потрајаће до последњег кола.

Још увек није познато колико ће екипа напустити Дрину, али су фудбалери Златара, ако је судити по пролећном учинку, све ближи опстанку. Оптимизам подгрејава и бодовни салдо Нововарошана који су у протеклих седам кола, освојили само три бода мање него читаве јесени. У 22. колу Златар је победио Будућност из Ариља, а централна фигура меча био је двоструки стрелац Милан Гордић који је уз успешан голгетерски учинак дописао и асистенцију. После најновијег тријумфа Гордић је све више уверен у остварење циља – опстанка у зонском рангу такмичења.

„Наредног викенда улазимо у другу половину пролећног дела првенства, а досадашња издања дају нам право на оптимизам. Морамо до краја одржати висок ниво форме, у приступу сваком мечу испред имена ривала подвући знак једнакости. То се нарочито односи на први наредни сусрет са Брезовицом, последњепласираном екипом на табели.Једино максимално ангажованом игром  можемо очекивати победе и опстанак у зони Дрина“,  самоуверено је у изјави за Глас западне Србије поручио јунак победе над Ариљцима, Милан Гордић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport fk zlatar fudbal milan gordic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.