Победа Златара против фудбалера Златибора у Новој Вароши

glaszapadnesrbije.rs 17. април 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Лидер из Чајетине је претрпео први пораз у 20. колу зоне Дрина у дуелу против веома надахнутог, организованог и борбеног Златара који је доминирао током целог меча, резултатом 0:3.

Већ на самом почетку Милан Гордић се нашао у иделаној шанси када је испред себе имао само голмана Голубовића али је шутирао поред гола. У 33. минуту Милосављевић је у шесанестерцу фаулирао капитена домаћег тима Жарка Грбовића, а судија Андрић показао на белу тачку. Одговорност је преузео капитен Грбовић и био непогрешив са.  Три минута касније Ризовски је извео слободан ударац, а голман домаћих Крћа  скренуо лопту која је завршила на пречки.

У уводном делу другог полуверемена запретио је Милосављевић шутем из близине, али је лопта завршила преко пречке. Предност домаћина удвостучио је Аничић у 65.минуту када је ударцем главом, лопту набачену из слободног ударца, послао у мрежу. Двадесет минута пре краја меча Милан Гордић је примио дубинску лопту, у пуном трку заобишао голмана гостију и поред немоћног Голубовћа поставио коначан резулатат.

Била је то заслужена победа Нововарошана који су освојили важне бодове за бег из опасне зоне, а лидер није оправдао челну позицију на табели.

Златар: Крћа, Аничић, Ћиришић, Цупарић, Милан Гордић (Комарица), Пурић, Данко Грбовић, Твртковић, Селмановић, Жарко Грбовић, Станковић (Марко Грбовић)

Златибор: Голубовић, Цветковић, Јаковљевић, Костадиновић, Брадоњић, Станић, Ризовски (Арсић), Лазовић, Луковић (Хамзић), Мудринић, Милосављевић (Ђаковац)

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

fk zlatar fk zlatibor


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.