Представљена туристичка понуда Златара на Презентацији бања - СИНС 2016 у Новом Саду

ТСЦ Златар 30. март 2016. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Tуристичкo - спортски центар „Златар“ је учествовао на 15. традиционалној презентација бања, рехабилитационих центара, хотела и туристичких дестинација у Новом Саду. 

Пред пуном салом Радничког дома „Светозар Марковић“ туристичку понуду општине Нова Варош, услове за боравак туриста на Златару и погодности за чланове синдикалних организација презентовала је директорка ТСЦ „Златар“, Ивана Новаковић.

Догађај СИНС је место окупљања најпознатијих бањa из целе Србије, рехабилитационих центара, хотела и туристичких агенција који, путем видео пројекција, представљају своје могућности и дају конкретне понуде за рекреативни одмор, рехабилитацију и превенцију радне инвалидности по најповољнијим ценама. 

Наступом ТСЦ „Златар” на презентацији СИНС 2016, очекује се да ће општину Нова Варош и планину Златар организованом посетом, посетити значајан број синдикалних организација и њихових чланова кроз пролећне, летње и тематскe аранжманe.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ivana novaković tsc zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.