Zlatar pozvao turiste (video)

Rade Prelić 22. фебруар 2016. године Туризам Коментари

TSC Zlatar na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu 2016. godine TSC Zlatar na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu 2016. godine (foto: Rade Prelić)

Štand TSC Zlatar u centralnom delu Hale 4 beogradskog sajma, privukao je veliku pažnju posetilaca. 

Na 38. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održao pod sloganom “Gde još niste bili”, domaćem i inostranom tržistu tradicionalno se predstavio Turističko sportski centar Zlatar.

(foto: Rade Prelić) (foto: Rade Prelić)

- U četiri dana sajamskog nastupa, veliki broj posetilaca izrazio je želju da poseti i doživi turističke vrednosti opštine Nova Varoš. Turistički radnici naše opštine uložili su maksimalne napore da što kvalitetnije prezentuju turističku ponudu Zlatara i animiraju, kako nove tako i dugogodišnje ljubitelje zlatne planine, kaže direktor Turističko sportskog centra Zlatar Ivana Novaković.

(foto: Rade Prelić) (foto: Rade Prelić)

Najvise interesovanja bilo je za Specijalni rezervat Uvac, splavarenje zlatarskim jezerima, posetu vidikovcima i ostalim dodatnim turističkim sadržajima. Podjednako interesovanje vladalo je za hotelski, privatni, i smeštaj u seoskim domaćinstvima i etno selima. Dobru priliku da se predstave javnosti iskoristili su i vodeći hotelijeri, objekti za smestaj, kao i proizvođači tradicionalnih proizvoda u našoj opštini, dodaje Novakovićeva.

Trećeg, ujedno i najposećenijeg dana sajma, na zajedničkom štandu TSC-a i SRP Uvac, veliku pažnju privukla je maskota specijalnog rezervata, beloglavi sup. Maskota je sve vreme animirala posetioce štanda i prolaznike. 

(foto: Rade Prelić) (foto: Rade Prelić)

Sveukupna promocija na ovom sajmu se može oceniti visokim ocenama, s obzirom na kvalitet promotivnog materijala i broj posetilaca, koji je najveći u poslednjih nekoliko godina, što opravdava lidersku pozicioniranost beogradskog sajma turizma u ovom delu Evrope i značaj nastupa na istom.

(foto: Rade Prelić) (foto: Rade Prelić)

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ivana novaković tsc zlatar sajam turizma specijalni rezervat prirode uvac


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.