Војислав Шешељ у посети Прибоју (видео)

RTV Lim 22. новембар 2015. године Политика Коментари

Др Војислав Шешељ у Прибоју

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ посетио је прибојски Општински одбор те странке. Обраћајући се присутним члановима странке Шешељ се осврнуо на тренутну социјално економску ситуацију у Прибоју, што ће бити и најважнија питања којима ће се СРС бавити у наредној изборној кампањи.

 Председни Српских радикала наводи да је њихова странка сагласна са приватизацијом Фапа, али да интезивније треба радити на том питању. Као предлог за партнера Шешељ наводи руски Камаз с којим би, према наводима лидера радикала, Фап могао да производи и до 200 камиона годишње. Коментаришући недавну изјаву председника Бошњачког националног већа Сулејмана Угљанина да Бошњаци треба да формирају државу Санџак Шешељ каже да је то несувисла изјава бившег министра који је остао без фотеље и да је СРС за братску солидарност Срба и Муслимана.

Oznake: priboj dr vojislav šešelj srs fap kamaz srbi muslimani


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.